Αρχική Σελίδα

shenzhen Ever Advance Technology Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Ο φωτισμός προόδου είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εξαγωγή των λαμπτήρων των εσωτερικών και υπαίθριων οδηγήσεων υψηλής δύναμης. Τα προϊόντα μας παράγονται με την έγκριση CE & RoHS που περιλαμβάνουν κάτω από τα φω'τα, φω'τα σημείων, φω'τα διαδρομής, φω'τα χορτοταπήτων, αντίθετοι λαμπτήρες καταστημάτων, φω'τα γραμμών, υπόγεια φω'τα, που διαβάζουν τους λαμπτήρες και το ηλιακό σύστημα φωτισμού. Όλες οι πηγές φωτός είναι εμπορικό σήμα σε Epistar, Edison, SCC, CREE.

 

Τα κύρια πλεονεκτήματα των φω'των των οδηγήσεων φωτισμού προόδου είναι εξοικονόμηση ενέργειας, φιλικός προς το περιβάλλον, υψηλός-αποδοτικός, μακρύς-διάρκεια ζωής, δυνατότητα πραγματοποίησης και μοναδικό σχέδιο θερμαντικών σωμάτων. Το σύστημα διαχείρισης επιχείρησής μας είναι σύμφωνα με ISO9001: 2008. Όλα τα προϊόντα περνούν από τις ακριβείς ποιοτικές ελέγχοντας διαδικασίες και η διαδικασία δοκιμής γήρανσης για να σιγουρευτεί όλους τους λαμπτήρες μπορεί να λειτουργήσει καλά.

 

Το μεγάλο πλεονέκτημα των προϊόντων φωτισμού προόδου είναι οι διάφοροι τύποι τους που επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν στη διάφορη περίπτωση, όπως τα ξενοδοχεία, καταστήματα, βίλες, μουσείο, επιχειρησιακό κέντρο και ούτω καθεξής. Με την άριστη ποιότητα, τη λογική τιμή, το γρήγορο χρόνο παράδοσης και τις ολόγυρες υπηρεσίες μεταπώλησης, οι λαμπτήρες φωτισμού προόδου καλά-έχουν γίνει αποδεκτοί σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα πολύ δημοφιλής στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ασίας. Ικανοποιούμε πάντα τους πελάτες μας με την καθοδηγώντας πολιτική όπως κατωτέρω: «Να είστε επαγγελματικός, να είστε τίμιος, να είστε δημιουργικός & πελάτες πρώτα, ποιότητα πρώτα, υπηρεσία πρώτα».

Ο φωτισμός προόδου είναι η τοπ επιλογή σας για την επιχείρηση και την ελπίδα φωτισμού που επιχειρησιακή σχέση οργάνωσης στο κοντινό μέλλον βάσει του αμοιβαίου οφέλους. Και οι παγκόσμιοι πελάτες καλωσορίζονται θερμά για να μας έρθουν σε επαφή με και να επισκεφτούν.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρηση φωτισμού προόδου είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που ιδρύεται το 2005, που βρίσκεται σε Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Η επιχείρηση παράγει κυρίως τους σωλήνες των οδηγήσεων, τους βολβούς των οδηγήσεων, τον ανώτατο λαμπτήρα των οδηγήσεων και τις υπηρεσίες φωτισμού άλλων οδηγήσεων.

shenzhen Ever Advance Technology Limited shenzhen Ever Advance Technology Limited shenzhen Ever Advance Technology Limited shenzhen Ever Advance Technology Limited shenzhen Ever Advance Technology Limited
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~20

Ετήσιες πωλήσεις : 100-200

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα shenzhen Ever Advance Technology Limited Πιστοποιήσεις Κίνα shenzhen Ever Advance Technology Limited Πιστοποιήσεις Κίνα shenzhen Ever Advance Technology Limited Πιστοποιήσεις Κίνα shenzhen Ever Advance Technology Limited Πιστοποιήσεις